home Meny close
menu Meny

BODY PEELING MED LIME OG ALGER 350G - FUKTGIVENDE

Varekode: BS300LI
Med tørket tang/alger, er denne peelingen rik på aminosyrer og mikromineraler som er avgjørende for en sunn og glatt hud.
kr 254,00

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Med regelmessig bruk av saltskrubb med fuktgivende oljer, hindrer du huden fra å tørke ut. Med tørket tang/alger, er denne peelingen rik på aminosyrer og mikromineraler som er avgjørende for en sunn og glatt hud. Den friske sitrusduft styrker huden din hver dag.

Anbefaling:
Bland godt før bruk. Påfør fotpeelingen på fuktige føtter så snart du kommer opp fra et varmt bad eller fotbad. Massér fotpeelingen 2-3 minutter. Skyll grundig med vann. Ikke bruk såpe. Du får en naturlig myk og fast hud.

* Produktet inneholder ingen emulgatorer.

Merk:
Ikke bruk i og rundt de intime områder eller på åpne sår. Inneholder ingen emulgatorer, så blande innholdet grundig før bruk.

Ingredienser:
Natriumklorid, solsikke (Sunflower) Seed Oil, Parfum, Spirulina platensis, Limonene, Citral.

Vårt råd til deg:
Hvis du ønsker å lage din egen hjemme spa, start med avslappet bading med vår mineralbadsalt. Påfør siden kroppspeelingen på huden, skyll grundig. Smør deg med shea smør eller massasjeolje som konkluderte fasen. Det er mulig å blande forskjellige luktene fra de ulike produktgrupper.

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: BODY PEELING MED LIME OG ALGER 350G - FUKTGIVENDE